Opret konto

facebook login Google Login
ELLER
* - Krævede felter
Du vil modtage restaurantens bekræftelse, samt estimeret leveringstid

Login info

Du vil modtage restaurantens bekræftelse, samt estimeret leveringstid

Handelsbetingelser


Gældende handelsbetingelser for handel med Eat Online ApS, efterfølgende benævnt Eatonline.dk

Vores ”Handelsbetingelser” gældende for din brug af eatonline.dk, software, applikationer eller medier, styres af alene af eatonline.dk. Din brug af eatonline.dk hjemmesiden bekræfter din accept af disse Handelsbetingelser. Ved at bruge hjemmesiden, bekræfter du, at du er 18 år eller ældre, eller er i besiddelse af juridisk forældre- eller værgeaccept af din brug.

Hvis du ikke kan acceptere disse Handelsbetingelser, så benyt ikke hjemmesiden eller bestil online.

Ændringer af handelsbetingelser

Eatonline.dk kan ændre disse vilkår og betingelser for salg til enhver tid, med forbehold for at ændringerne vises på vores hjemmeside. Du rådes derfor til at læse ”handelsbetingelserne” regelmæssigt, hver gang du besøger hjemmesiden, da de kan påvirke dine rettigheder.

§ 1. Personlige oplysninger.
Første gang du handler på Eatonline.dk, vil du blive oprettet som bruger.  De personlige oplysninger Eatonline.dk registrerer, er; navn, adresse, telefonnummer, e-mail og et password. Derudover registrerer Eatonline.dk en alternativ leveringsadresse, hvis du anfører dette under dit køb.

Eatonline.dk registrerer dine personlige oplysninger med det formål, at kunne sende de bestilte varer frem til dig.

De personlige oplysninger Eatonline.dk registrerer, sker med dit samtykke. Du skal være informeret om hvilke oplysninger Eatonline.dk registrerer og hvorfor.
Der registreres ikke andre personfølsomme oplysninger. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.
Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, ligesom du har ret til indsigt i de registrerede oplysninger.
Ved oprettelse af en brugerkonto på Eatonline.dk skal du blot anvende din mailadresse.
Opdatering af de personlige oplysninger, herunder leveringsadresse, er brugerens eget ansvar. Eatonline.dk kan på ingen måde gøres ansvarlige for manglende opdatering af brugeroplysningerne.
Brugeroplysninger transmitteres og opbevares ikke krypteret.

Eatonline.dk (hjemmesider og apps som hører til Eat Online ApS) kan indsamle tekniske oplysninger fra din mobile enhed eller din brug af Hjemmesiden eller vores Tjeneste via en mobil enhed, for eksempel lokaliseringsdata og visse karakteristika og ydeevne for din enhed, teleoperatør, operativsystem, herunder indretning og tilslutningstype, IP-adresse, mobile betalingsmetoder, interaktion med andre detail-teknologier såsom brugen af NFC-tags, QR koder eller brug af mobile kuponer. Medmindre du har valgt at forblive anonym gennem enheden og/eller platformindstillinger, kan denne information blive indsamlet og brugt af os automatisk, hvis du bruger Hjemmesiden eller Tjenesten via din mobile enheder med Eatonline.dk mobil applikationer eller din mobiltelefons browser eller på anden vis.

§ 2. Bestilling
Varer kan bestilles på Eatonline.dk. Ved afslutning af en bestilling får du automatisk en ordrebekræftelse, hvoraf det fremgår hvilke produkter, du har bestilt. Eatonline.dk gør opmærksom på, at købsaftalen først er bindende, når du har modtaget ordrebekræftelsen.
Eatonline.dk anbefaler, at du gemmer din ordrebekræftelse.
Eatonline.dk kan annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende.
Valg af ekstra tilbehør noteret i feltet ”Bemærkninger til ordre” er ikke muligt.
De registrerede oplysninger i forbindelse med bestillinger gemmes i min. 5 år, jf. Bogføringsloven § 10, der stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i min. 5 år.


§ 3. Rabat
Gyldigheden og beløbet af rabat bestemmes af den enkelte restaurant og Eat Online.

§ 4. Priser
Alle priser på Eatonline.dk er angivet i danske kroner og er inklusiv 25% moms.
Fragt- og leveringsomkostninger, betalingskort- og bankgebyr vil blive oplyst inden afslutning af bestillingen.

§ 5. Betalingsbetingelser
Betaling af bestilte varer kan kun ske online ved brug af følgende betalingsmidler:
  •   VISA Dankort
  •   VISA
  •   MasterCard
  •   VISA Electron
  •   Maestro
  •   JCB
  •   American Express

  •   Viabill

  •   MobilePay

Ved betaling tillægges der kortgebyr. Gebyret oplyses inden du godkender ordren.

Ordre-beløbet trækkes på kundens kort, når varen afhentes / leveres.
Alle betalingsoplysninger transmitteres til ePay i krypteret form.

§ 6. Aftaleindgåelse
Eatonline.dk anbefaler, at du læser handelsbetingelserne igennem inden du handler, så du er bekendt med dine forpligtelser og rettigheder.
Du vil altid have mulighed for at anvende ”tilbage”-knappen og rette eventuelle tastefejl, inden du godkender dit køb.
Eatonline.dk gør opmærksom på, at købsaftalen først er bindende, når du har modtaget ordrebekræftelsen.

§ 7. Reklamations-, fortrydelses og returret

Reklamationsret:

Reklamation vedrørende brugen af eatonline.dk og tekniske skal rettes til Eat Onlline Kundeservice.

Reklamation vedrørende bestilte varer skal ske til den pågældende restaurant hvor varerene er bestilt.

Får du leveret varer, der ikke er i orden, skal du kontakte vores kundeservice eller restauranten med det samme. Ring eller send en mail og forklar til kundeservice,hvad der er galt. Går der længere tid, kan du ikke gøre dit krav gældende. 
Vi vil forsøge at kontakte Restauranten og informere dem om dine ønsker. Det er dog ingen garanti for, at vi kan komme i kontakt med Restauranten, eller at Restauranten accepterer dine ønsker, idet de allerede kan have påbegyndt at forberede din Ordre.

Der er IKKE fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven på menuerne eller andre varer, regnet fra tidspunktet for bekræftelse af bestillingen. Enhver bestilt vare går direkte til produktion og anses derfor som værende påbegyndt efter bekræftelse af bestillingen.

§ 8. Ansvar

Eatonline.dk kan ikke gøres ansvarlige for tryk- og stavefejl på hjemmesiden, relaterede hjemmesider og anvendte trykte medier. Eventuelle prisforskelle i restaurantens hjemmesidebaserede menukort og restaurantens trykte menukort er ligeledes ikke Eatonline.dk’ ansvar.

I tilfælde af du ønsker at klage over en vare købt på Eatonline.dk bedes du kontakte Eatonline.dk via Kontakt-fanen på hjemmesiden Eatonline.dk. Du bedes have navn og adresse på restaurant, årsag til klagen samt pris på den købte vare liggende klar ved kontakt.

§ 9. Misbrug
Misbrug af hjemmesiden Eatonline.dk og relaterede hjemmesider vil blive politianmeldt.
IP adresser bliver logget som hjælp til en evt. efterforskning.

§ 10. E-mail

Eatonline.dk kan, med dit samtykke, sende dig e-mails med nyheder og tilbud.

 

Betaling med Viabill:

Køb nu - betal, når du vil

ViaBill giver dig mulighed for at shoppe online og dele betalingen op i små bidder. Du kan få lånerammer på enten 2.000 kr. og/eller 10.000 kr. Den første ramme på 2.000 kr. er helt og aldeles rente- og gebyrfri. Den anden ramme på 10.000 kr. betaler du alm. markedspriser. Hver måned betaler du et minimumsbeløb, men du kan til enhver tid vælge at betale mere eller hele restbeløbet. Dit månedlige minimumsbeløb afhænger af, hvilke varer du køber, men du kan se beløbet i webshoppen, når du vælger ViaBill. Hvis du har tidligere køb beregnes disse automatisk med i din månedlige betaling.

 

Hvordan foregår det?

Det er nemt og hurtigt at betale med ViaBill i webshops. Du vælger bare ViaBill som betalingsmåde, når du står ved kassen. Du bliver guidet gennem de enkelte trin, ligesom du lynhurtigt bliver kreditvurderet ud fra de oplysninger, du indtaster. For den rentefri kredit bliver beløbet som udgangspunkt fordelt over 24 måneder.

 

Når du første gang handler på rentefri kredit, modtager du en mail fra ViaBill med dit kodeord til ’Mit ViaBill’. På Mit ViaBill kan du se dine køb/returneringer, betalinger, månedsydelser og en betalingslinje (FI-kode), som du kan bruge til betaling via din netbank.

 

Du vælger hver måned selv, om du gebyrfrit vil betale inden den 20. i måneden via din netbank. Indbetaler du ikke inden for fristen, trækker ViaBills administrationsservice automatisk pengene på dit kort, så du undgår rykkere. Dette kræver blot, at der er dækning på kortet, og koster kr. 39 i administrationsgebyr pr. månedsbetaling.

 

 

Ved kreditbeløb over kr. 2.000 tilbydes du en kreditramme på kr. 10.000 til almindelige markedspriser, hvor du betaler 3 pct. af beløbet om måneden via betalingsservice, dog minimum kr. 99,-. Når kreditten er godkendt, giver kreditten dig mulighed for at handle for kr. 10.000 i mere end 600 danske webshops. Kreditten udbydes i samarbejde med Sparxpres. Du kan læse mere om priser og vilkår her.

 

     Få varerne, inden du betaler

     Betal, som det passer dig

     Hurtigt kredittjek

 

Det med småt

Du skal være fyldt 18 år og have dansk personnummer samt folkeregisteradresse i Danmark for at shoppe og betale med ViaBill. Ved bestilling giver du tilladelse til, at ViaBill må foretage et kredittjek på dig. Du skal samtidig have godkendt vores standardhandelsbetingelser, som du kan se her.

Hvem er ViaBill??

ViaBill er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aarhus og afdeling i Hørsholm. ViaBill er ejet af en række professionelle investeringsselskaber og eksperter inden for e-handel.

 

MobilePay betingelser

 

Restaurantejer Login
Copyright ©2017 Udviklet af www.eatonline.dk
loading-1.gif
{ "applinks": { "apps": [], "details": [ { "appID": "8Y328H7L85.com.product.Eatonline", "paths": ["*"] } ] } }